O nama

Tvrtka Silver Event&Tent, Bosna i Hercegovina

Tvrtka Silver Event&Tent

Tvrtka Silver Event&Tent u Bosni i Hercegovini koristi najsuvremenije aluminijske montažne hale modularnog tipa, s mogućnošću iznajmljivanja za razne namjene: koncerte, sajmove, vjenčanja, itd.

NAŠA MISIJA

Kompletnom podrškom, savjetovanjem, organizacijom i bogatim izborom dodatne opreme pružamo Vam realizaciju Vašeg eventa u skladu s vašim zahtjevima.

NAŠI CILJEVI

Planovi za budućnost utemeljeni su na našoj jasnoj viziji i na čvrstim poslovno-partnerskim odnosima, a posebno na kvaliteti izvedbi, odgovornosti, fleksibilnosti i poštovanju zadanih rokova, koji čine osnovu za daljnji razvoj.

Šatori za sve prigode

Bajkovita vjenčanja pod šatorom svojevrsni su trend u organizaciji vjenčanja. Hale se pak mogu koristiti i za namjenu hala kao skladišnog prostora. Osim toga mogu prekrivati bazene, sportske terene i tribine, restorane, a mogu se koristiti i kao šatori za konferencije, šatori za odmor ili pak šatori za sigurnosnu provjeru. Montažne hale za događaje su elegantnog izgleda, fleksibilne konstrukcije, stabilne i sigurne opremljene su najsuvremenijim VIP podovima, klima uređajima, vratima, bočnim i krovnim dekoracijama i dodatnom opremom, a sve kako bih se naručitelj mogao pouzdati i na kraju svega biti zadovoljan.