Vjenčanja na otvorenom

Silver Event&Tent, Bosna i Hercegovina
Silver Event&Tent Bosna i Hercegovina

Vjenčanja 15-1000m²

Oduvijek ste sanjali o bajkovitom vjenčanju u šatoru ili svadbi na otvorenom?
Ili ste možda na tu pomisao došli tek nedavno, kada ste se zaručili?

Šatori za vjenčanja i svečane večere, te ostala svečana događanja omogućavaju Vam realizaciju ideja na lokaciji po Vašem izboru, te zbog toga su iznajmljivanja šatora za svadbe postala sve popularnija.

U ponudi su šatori raznih dimenzija uz mogućnost opremanja istih dekoracijama, catering opremom, plesnim podijem, rasvjetom te ostalim popratnim sadržajem po odabiru kupca.

Šatori se dimenzijom prilagođavaju broju gostiju koji će uveličati vaš dan, a šatori za vjenčanje idelan su odabir u svakoj vremenskoj prilici, te ćete biti potpuno sigurni i zaštićeni od kiše, snijega ili vjetra tako da vremenske neprilike nipošto neće utjecati na veselu atmosferu unutar šatora.

Ukusi se razlikuju od osobe do osobe, pa tako i od mladenaca do mladenaca, stoga je vrlo važno naglasiti da iznajmljivanje šatora za vjenčanja omogućuje potpunu stilsku slobodu uređenja interijera. Na Vama je samo da donesete odluku o lokaciji, a za sve ostale dogovore oko interijera uređenim za vjenčano slavlje pod šatorom naš tim iskusnih ljudi stoji Vam na raspolaganju.