Šatori za manifestacije

Silver Event&Tent, Bosna i Hercegovina
Silver Event&Tent Bosna i Hercegovina

Šatori za manifestacije

Koji stil šatora odabrati? Volite li tradicionalni izgled ili moderan stil? Izbor je u potpunosti na Vama. Odredite stil koji najbolje odgovara vašem osobnom ukusu ili potrebama manifestacije.
Nudimo odgovarajuća rješenja za Vaš zahtjev zahvaljujući velikom izboru dimenzija i dodatne opreme. Aluminijski šatori (hale) su bez unutarnjih stupova što daje upotrebljivost cijele unutrašnjosti šatora kao prostora za Vaš događaj. U središtu unutarnjeg uređenja uvijek se nalaze želje i vizije organizatora, a naš tim uz najsuvremeniju i najkvalitetniju dodatnu opremu, unutrašnji izgled prilagođava u skladu s zahtjevima Vaše manifestacije. Prostor u šatoru i izvan njega mora biti u službi posjetitelja, nikako obrnuto. Izazov je upravo u tome da se osmisli funkcionalan i ugodan interijer, te eksterijer u skladu s vašim mogućnostima, a da na kraju krajeva priča originalnu priču vašeg događaja.
Prilagodljivost dimenzija i dizajna daje mogućnost najma šatora za različite namjene kao što su: šatori za sajmove, šatori za izložbe, šatori za sportske događaje, šatori za glazbene događaje ili pak šatori za neke druge manifestacije i svečanosti.