Stolovi

SILVER EVENT&TENT BOSNA I HERCEGOVINA
Silver Event&Tent Bosna i Hercegovina

Stolovi

U našem asortimanu imamo veliki izbor okruglih banket stolova, pravokutnih stolova i barskih viseći stolova. Također nudimo izbor stolnjaka za sve vrste stolova u bijeloj i crnoj boji. Svečani stolnjaci stvaraju određeno raspoloženje, a mogu biti jednostavno elegantni bijeli ili mogu biti tematski u različitim bojama i stilovima dostupni za iznajmljivanje uz sve vrste stolova. Također stolnjaci mogu imati prevjes po želji ili ići do poda.

OKRUGLI BANKET STOL 100+

Okrugli sklopivi banket stolovi su dimenzija Φ140 za 8 osoba, Φ160 za 10 osoba i okrugli stolovi Φ180 za 12 osoba. Prikladni su za različite cateringe i događaje u zatvorenim i otvorenim prostorima. Stolovi su izrađeni od 18 mm vodonepropusne šperploče i opremljeni mehanizmom za zatvaranje s oprugom koji je izuzetno jednostavan i brz za otvaranje i zatvaranje. Svi naši modeli okruglih banket stolova imaju plastičnu zaštitu na nogama za osjetljive podne podloge. Zaštita na nogama također pruža prilagodbu za oštećene i neravne podove.

 

PRAVOKUTNI STOLOVI 200+

Pravokutni drveni stolovi su dimenzija 180x70cm, a svojom modularnošću moguće je formirati duge pravokutne oblike velikih stolova, odnosno dimenzije po želji naručitelja npr. 180x140cm, 360x140cm, 540x140cm… Svi drveni stolovi su profesionalno lakirani bezbojnim lakom za zaštitu i što im daje predivan sjaj, te mogućnost korištenja na svim događajima. Uz ove stolove moguće je iznajmiti i klupe, odnosno komplet tzv. pivske garniture .

BARSKI STOL 350+

Visokokvalitetni bijeli sklopivi barski stolovi visine 110cm, a promjera Φ60cm ili Φ80cm. Barski stolovi izrađeni su od izdržive plastične ploče prikladni za privremeno ili trajno korištenje u zatvorenim ili otvorenim prostorima. Stol se lako sprema i zauzima minimalan prostor, te je zbog toga prikladan za mobilnu ugostiteljsku djelatnost. Rastezljiva presvlaka za barski stol bijele ili crne boje se brzo i lako može povući preko stola, te pruža elegantan izgled idealan za zabave, konferencije ili sajmove.