SILVER Event&Tent na Blidinje Challenge ’23

„Blidinje Challenge“ u organizaciji Herceg Pro Teama je potpuno nova dimenzija off road utrke koja donosi vrhunski adrenalin, nezapamćeni provod i potpuno novo iskustvo. Dvije klase; Adventure i Challenge, okupili su najbolje regionalne i svjetske off road vozače u borbi za nagradni fond od čak 10 000 €. Četiri dana zahtjevnog terena, upotpunjenog s kružnom utrkom, noćnom vožnjom te pojedinačnim specijalnim ispitima; stavili su i one najiskusnije posade pred veliki izazov.

Nakon zahtjevnih izazova održana su i dva velika afterparty-a s live nastupima kralja estrade Mile Kitića, te bendova, vrhunskim DJ-evima, dok se naš tim uz kvalitetnu opremu za događaje i suvremen dizajn potrudio da organizatorima pruži sigurnost u profesionalnu izvedbu i maksimalnu angažiranost, a svim posjetiteljima smo nastojali osigurati ugodan ambijent, a posjetitelji su bili i više nego zadovoljni „Blidinje Challenge 2023“ utrkom, ali i SILVER Event&Tent opremom koja se sastojala od 800+m2 šatora s podom širine 20m i bočne visine 4m, a visine u sljemenu 7,32m ukrašenog kraljevskim valom i bočnim dekoracijama, a posebnu pažnju plijenio je VIP uzdignut 70cm površine 120m2 ograđen VIP trakom srebrenih stupića s plavom bojom trake korištenog za vozače „Blidinje Challenge“ utrke i članove HercegProTeam-a.

Ovaj sjajni događaj zapravo je zatvorio ovogodišnju kulturno-zabavnu i športsku manifestaciju Posuško lito, a drago nam je da smo i mi neizostavan dio ovakvih događaja s kvalitetnom opremom za događaje.