Nogometni kamp „Zlatko Dalić 2023“

NOGOMETNI KAMP “ZLATKO DALIĆ”

U Livnu je u organizaciji NK „Troglav 1918“ i aktualnog izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića u vremenu od 7.-10. kolovoza 2023. održan drugi po redu nogometni kamp „Zlatko Dalić“. Polaznici kampa, djeca od 9 do 14 godina, pristigla su iz Bosne i Hercegovine, regije, Europe, ali i zemalja preko oceana.

Sve se odvijalo na terenima Gradskog stadiona Zgona, na kojem je Dalić 1981. započeo svoju nogometnu karijeru, a pod pokroviteljstvom izbornika Vatrenih Zlatka Dalića i Grada Livna, uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza. Na terenima Gradskog stadiona ove se godine okupilo je 190 polaznika, koji su tijekom tri dana vježbali pod nadzorom izbornika Dalića te drugih trenera i predavača, a sudjelovali su i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije Luka Milanović. Kamp su posjetili i team managerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

HUMANITARNO GLAZBENO-SPORTSKI FESTIVAL “SRCE LIVNA 2023”

Inače, kamp je bio okrenut za još jednu lijepu priču od strane istih organizatora, a to je humanitarni glazbeno-sportski spektakl „Srce Livna 2023“. U prijateljskoj nogometnoj utakmici zadnji dan momčadi Vatrenih veterana nastupili su Zvonimir Boban, Davor Šuker, Danijel Subašić, Ivica Olić, Igor Štimac, Ivan Strinić, Mario Stanić, Dario Šimić, Ognjen Vukojević, Dražen Ladić, as druge strane bila je momčad “Prijatelji Livna” sastavljena je od livanjskih nogometnih veterana, koju je predvodio hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Nakon prijateljske utakmice na humanitarnom koncertu u večernjim satima posjetitelji su mogli uživati ​​u nastupu legendi hrvatske glazbene scene Prljavog kazališta i Mate Bulića, sjajne Tihu Orlića, Tarapanu band i Ludwig band. Odličan provod i zabava svim posjetiteljima trajali su do dugo u noć.

U sklopu Humanitarno sportsko-glazbenog spektakla „Srce Livna 2023“, u VIP šatoru, postavljenog i uređenog pod vodstvom tima Silver Event&Tent , upriličila se i donatorska večer kojom NK „Troglav 1918“ želi prikupiti dodatna sredstva za nastavak izgradnje sportske i klupske infrastrukture i poboljšanje. uvjeti za igrače i trenere prilikom treniranja i odigravanja utakmica.

Upravo su vrhunske sportske manifestacije redovan dio našeg poslovanja, a uz ponudu najma opreme i sudjelujemo u organizaciji raznih sportskih priredbi. Ponosni smo što je naš tim dio organizacijskog tima ovog sportskog spektakla za koji se nadamo da će postati tradicija.