„Blidinje Zima Fest“ uz „Silver Event&Tent“ je Najbolji ZimSki party

Blidinje je i ove godine bilo središte najbolje zabave za novogodišnje praznike. Održao se već tradicionalni veliki zimski party, Blidinje Zima Fest.

Već provjerena vrhunska atmosfera i zagarantirana zabava i odvijala se u velikom šatorskom objektu pored skijališta u Parku prirode Blidinje s bogato uređenim interijerom šatora, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom. Prostor se prostirao na 900m2 našeg velikog šatora širine 20m, dužine 45m, te visine u vrhu čak 7,32m, ali je opet bio mali s obzirom da je svaka od 3 večeri kroz naš luksuzno uređeni šator prolazilo preko 1500 osoba.

Festival je službeno započeo 30. prosinca i trajao do 1. siječnja, a posjetitelji su imali priliku uživati ​​u izvedbama regionalnih zvijezda. Prvu večer posjetitelje je zabavljao Dalmatino te DJ. Drugi dan Festivala, doček Nove 2024.godine, nastupio je Deja Vu band, također uz podršku DJ-a. Treće večeri spektakularnim koncertom Adija Šoše i Milice Todorović završen je Blidinje Zima Fest.

Nema sumnje da će ovaj glazbeno zabavni događaj i idućih godina nadmašivati ​​sva očekivanja, s tim da nećete propustiti ovu vrhunsku zabavu i pravi zimski ugođaj za doček Nove 2025. godine.

Veliki šator je uvijek pravi izbor za ovakve događaje. Ovi šatori dovoljno su veliki da smjeste cijeli vaš događaj na jedno mjesto. Ovo je osobito važno kada imate događaj na prilično velikom otvorenom prostoru, s bojem ljudi i preko par tisuća ljudi. Vaše proslave će učiniti upečatljivim svim gostima, sa svojim bogatim interijerom.