VJENČANJA 2024 – Najpopularniji trendovi i ideje za vjenčanja

Šatori za svadbe

Za svaku je mladu potragu za savršenom vjenčanicom zasigurno jedan od najuzbudljivijih i najemotivnijih dijelova priprema za vjenčanje. Još kada dodamo i odaberemo lokaciju za savršen dan organizacija vjenčanja postaje iznimno zahtjevna.  Odabir partnera je ključan, a drugi, možda i najzahtjevniji korak u organizaciji vjenčanja je odabir lokacije za taj poseban dan. Jeste li sa svojim partnerom oduvijek sanjali o bajkovitom vjenčanju u šatoru ili svadbi na otvorenom? Ili ste možda na tu pomisao došli tek nedavno, kada ste se zaručili? 

Šatori za vjenčanja i svečane večeri, te ostala svečana događanja omogućuju Vam realizaciju ideje na lokaciji po Vašem izboru. Upravo je to razlog zbog kojeg su iznajmljivanja šatora za svadbe postala sve popularnija. Vjenčanja na otvorenom oduvijek imala su posebnu privlačnost. S pojavom trendova vjenčanja pod šatorima, 2024. godina će dosegnuti nove visine elegancije i očaravanja u svijetu vjenčanja. Od sanjivih cvjetnih aranžmana do jedinstvenog rasporeda sjedećih mjesta, ovi će trendovi zajamčeno učiniti da vam srce poskoči, a vaši će gosti pričati godinama o vašem posebnom danu.

Dakle, ako planirate vjenčanje u 2024., prihvatite trendove koje ćemo Vam navesti u nastavku i dopustite da vaša ljubav cvjeta.

 

POSTAVITE ŠATOR ZA VJENČANJE NA PREKRASNOJ LOKACIJI

Zamislite ovo: topli lagani povjetarac koji šušti kroz drveće, uz blage sunčeve zrake koje polako zalaze za brdo i koje osvjetljavaju vrt uz melodični cvrkut ptica kao najbolja glazbena podloga za vaš poseban dan u posebno uređenom prostoru za vjenčanje po vašim željama.

NAPRAVITE PREDULAZ ZA PAMĆENJE

Dok gosti stižu na vaše vjenčanje u šatoru , prvo što će vidjeti vanjski dio uređenog prostora i lokacije na koje su upravo stigli. Ostavite nezaboravan prvi dojam tako što ćete dizajnirati impresivan ulaz s cvjetnim dekorom, zidom za šampanjac ili zdravicu koji će odmah na prvom dojmu popraviti atmosferu.

SAKRIJTE STROP PLATNENIM DEKORACIJAMA

Strop tipičnog šatora nije nužno najatraktivnijeg izgleda, a umjesto toga, pronađite jedinstven način da to pokrijete. Na vjenčanju u 2024. vraća se elegantni bijeli izgled platnenih krovnih dekoracija tzv. kraljevski val. Platnene dekoracije stvaraju zapanjujuću instalaciju iznad glave koja će prekrivati ​​konstrukciju šatora i učiniti šator luksuznim mjestom. Uz posebne platnene dekoracije i druge dodatke po vašim željama učinit će prostor unikatnim, dajući mu vaš potpis osobnosti.

ZVIJEZDE NA DOHVAT RUKE

Za šik i razigran način da unesete sjaj u unutrašnjost vašeg šatora uz kombinaciju s bijelim platnim dekoracijama preporučujemo nizove različitih svjetlucavih svjetala.  Korištenjem različitih lampica i izvora svijetlosti dolazimo do stvaranja neodoljive zvjezdane noći iznad glave tzv. zvjezdanog neba.

NAPRAVITE IDEALAN PROSTOR ZA ZABAVU

Iako će stolovi, plesni podiji i razni ukrasi zauzeti većinu prostora u vašem šatoru, važno je ostaviti mjesta za druge dnevne elemente. Možda nemate ideju za druge elemente, ali to mogu biti: glazba uživo, prostor za koktel majstora, prostor za foto-kabinu ili druge bitne stvari za zabavu. Ako planirate da se svaki dio vašeg vjenčanja odvija pod šatorom, dobra je ideja dodijeliti područja za posebne namjene. Upečatljiv dekor iznad glave napravljen od raznolike rasvjete koji može tvoriti luksuzni veliki bijeli lusteri stvara zanimljivu i glavnu točku u šatoru za vjenčanje. Vjerujte nam da niti jedan gost neće moći odoljeti iskušenju da se zavrti na takvom plesnom podiju s neodoljivom instalacijom koja pada iznad glave. Upravo taj detalj čini sveukupni prostor zaokruženom cjelinom.

ZLATNI PRIBOR ZA JELO

Kako servirati stol kada nam dolaze gosti jednako je važno kao i kako smo pripremili jelo. Sve to je ukupan dojam koji stvaramo kada želimo lijepo ugostiti nama drage ljude na poseban dan u životu. Zlato nikad nije izašlo iz mode , a posebno je zanimljivo jer dolazi u obliku pribora za jelo. Unesite dozu kraljevskog štiha na vaše vjenčanje ili događaj s priborom boje zlata. Ovaj pribor za jelo će zasigurno upotpuniti i biti možda i glavna dekoracija na vašem stolu za vjenčanje.

QR KOD ELEMTNI

Uz tehnologiju QR koda možete izraditi raspored sjedenja koji se može dobiti jednostavnim skeniranjem pametnog telefona. Ali to nije sve… Raspored sjedenja po stolovima postao je sve prisutniji na vjenčanjima ili drugim događajima, ali oznaka stola s prilagođenim tekstom i QR kodom je sasvim nešto novo. Vaši dragi gosti putem QR koda mogu učitavati fotografije sa svojih mobilnih uređaja. I što dalje s takvim fotografijama za vjenčanje? Ovo Vam garantira da ćete dobiti sigurne fotografije za pamćenje najboljih fotografa na događaju – Vaših prijatelja, koje možete preuzeti.

VIŠE JE VIŠE…

Svjetlucavi detalji, dramatična rasvjeta i raskošno cvjetanje kombiniraju se kako bi stvorili ambijent koji je jednako privučen za osjetiti poput najvećih plesnih dvorana. Kombinacija višećih zelenih vijenca, zlatnog pribora za jelo, prirodne sheme boja, fotokabine za vjenčanje,… i ostalih ideja učinit će Vaš dan iz snova nezaboravnim.

 

Recite ‘DA’ ovim trendovima vjenčanja na otvorenom za 2024. godinu. Uz iznajmljivanje šatora za svadbe i ostale popratne opreme, SILVER Event&Tent će Vam pomoći u savjetovanju pri organizaciji vjenčanja s ciljem stvaranja uspomena koje će trajati cijeli život, a uz našu web stranicu donosimo i naš Katalog ” Moderni šatori i opremaza događaje 2024“.

 

KLIKNITE OVDJE DA REZERVIRATE SVOJE ZAJEDNIČKO “PUTOVANJE”.

 

 

AFTER PARTY?!

A gdje održati svoj Afer Party s obzirom da većina parova želi da zabava i slavlje njih i njihovih uzvanika potraju što je duže moguće. Konstruirat ćemo šator koji nakon službenog dijela večeri asocira na noćni klub. Jaka rasvjeta, disko kugle i puno otvorenog prostora za ples bitni su u ovom dizajnu. A na kraju krajeva, tko ne bi želio produžiti jedan od najvažnijih dana u svom životu uz nezaboravni after party? A upravo su after party događaji nešto čemu podjednako treba predavati pažnju pri organizaciji vjenčanja u 2024. godini. After party donose razne mogućnosti i daju završni pečat događaju.